Als trimsalon hanteren wij algemene voorwaarden. Indien u bij ons een afspraak maakt per mail, per telefoon, per WhatsApp, per sms of in de salon zelf, dan gaat u automatisch akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden die wij als salon hanteren.

 
 

 

Algemene voorwaarden 1:

Indien uw huisdier wordt binnen gebracht met vlooien, wormen, vilt of extreme klit, wordt hier een toeslag voor gerekend boven op het trimbedrag. Deze toeslag kan variëren van € 5,00 tot € 25,00 euro afhankelijk van de ernst.

 

Algemene voorwaarden 2:

Indien u 10 minuten te laat op de trimafspraak verschijnt worden hier kosten voor in rekening gebracht i.v.m. de uitloop. De kosten hiervoor bedragen € 6,50. Dit geldt ook voor de kleine trimbehandelingen zoals alleen nagels knippen.
 

 

  Algemene voorwaarden 3:
Indien u 15 minuten te laat op de trimafspraak verschijnt, vervalt de trimafspraak en wordt er 100% van het trimbedrag in rekening gebracht. Indien u 15 minuten na de afgesproken tijd in de salon verschijnt dient u dit bedrag per pin of contant te voldoen.

Ook indien u niet verschijnt op de afspraak, wordt er 100% van het trimbedrag in rekening gebracht via een factuur.  

Bijvoorbeeld: Wij trimmen uw dier voor € 40,00. U verschijnt niet op de gemaakte afspraak of u bent 15 minuten te laat zonder overleg. Dan vervalt de gemaakte trimafspraak en dient u € 40,00 te betalen per pin, contant of per factuur. 

 


 

Algemene voorwaarden 4: 

Indien u weet dat u het afgesproken tijdstip niet gaat halen i.v.m. bijvoorbeeld vertraging in het verkeer. Dan dient u dit minimaal 15 minuten van te voren telefonisch aan ons te melden

 

Algemene voorwaarden 5: 

Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 100% in rekening te brengen.

  Algemene voorwaarden 6: 

U kunt bij ons in de trimsalon pinnen en contant betalen. Via factuur betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Algemene voorwaarden 7:

Heeft u een trimafspraak dan kunt u uw hond brengen op de afgesproken tijd. De tijd van halen wordt in overleg bij het brengen besproken.

 

Indien u graag bij de trimbehandeling aanwezig wilt zijn is dit geen enkel probleem. 
 

Algemene voorwaarden 8: 

Indien u gebruik maakt van een vervolg afspraak en deze is gratis in overleg. Dient u het bedrag van het trimmen al wel te voldoen. 

Het trimbedrag dient dus al betaald te zijn voor dat er een gratis vervolg afspraak wordt ingeboekt.
 


Algemene voorwaarden 9:

Is uw hond loops, heeft uw dier een allergie, is uw dier agressief of heeft uw dier een besmettelijke aandoening etc. 


Dan dient u dit aan ons te melden. 

 

Algemene voorwaarden 10:

Voor het trimmen van konijnen, cavia's en katten bent u als eigenaar verplicht er bij te blijven. Wij adviseren altijd om met 2 personen te komen. Indien u toch alleen komt ondanks het advies om met 2 personen te komen en het trimmen van het dier lukt niet, bijvoorbeeld bij agressie en we hebben handen te kort, dan wordt er een nieuwe afspraak gemaakt.

Echter worden beide afspraken wel gezien als twee aparte afspraken. U zult dan dus twee afspraken voor 100% moeten betalen. Om deze onnodige kosten te voorkomen, geven wij het advies om met 2 personen te komen. 

Algemene voorwaarden 11: 

Indien u een vervolg afspraak heeft staan, en in overleg is besloten dat deze vervolg afspraak gratis is, wordt dit echter wel gezien als een losse trimbehandeling waar tijd voor wordt uit geplant.

Voorbeeld:
U heeft de hond laten trimmen op 1 januari voor bijvoorbeeld € 35,00 euro. U maakt een gratis vervolg afspraak in overleg op 2 februari. Dit omdat bijvoorbeeld tijdens het trimmen de hond 2 ontstoken oren had, en wij hierdoor de kop niet konden trimmen. In overleg kan dan worden besloten om u terug te laten komen voor het trimmen van de kop. 

Verschijnt u niet op deze gratis vervolg afspraak, dan brengen wij als nog die € 35 euro opnieuw in rekening boven op de al eerder betaalde trimafspraak. (100% van het trimbedrag, het zelfde bedrag als op 1 januari). 

Wij werken bijna nooit met vervolg afspraken, omdat wij er uiteraard naar streven om het dier af getrimd mee naar huis te laten gaan. 


 


Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 oktober 2020