Hieronder kunt u een paar foto's van onze salon vinden. Per keer trimmen wij maar één dier, buiten de corona om, kunt u dus altijd indien u dit wilt bij uw dier aanwezig zijn en blijven (ook tijdens de trimbehandeling). Wij streven er naar dat uw dier dus niet met andere dieren in contact komt. De linker tafel is voor katten, konijnen en cavia's en de rechter tafel bij het raam is voor de honden. Na elke trimbehandeling wordt de trimsalon schoon gemaakt. Evenals de trimtafel en gebruikte materialen worden goed gereinigd. Alle dieren die bij ons worden getrimd mogen na de trimbehandeling lekker vrij rondlopen in de salon. Even rond snuffelen, geuren verkennen, en even alle spanning er uit lopen. Er worden geen dieren in hokken geplaatst als dit niet nodig is. Ook is de salon voorzien van vloer verwarming en vrij uit zicht naar buiten. 
 
Verder is de salon voorzien van een klein winkel gedeelte waarin wij onder anderen shampoos, conditioner, oor doekjes, kammen etc. verkopen.

 
 
Waarom een aparte tafel voor katten, konijnen en cavia's?
 
Over het algemeen kunnen we stellen dat katten, konijnen en cavia's veel stress ervaren alleen al van een andere omgeving, andere geluiden maar ook andere geuren. Op het moment dat we een diersoort anders dan een hond op een honden tafel zouden trimmen kan het zo zijn dat het dier extra stress ervaart van de honden geur die aan de trimtafel blijft hangen. Ondanks het goed reinigen blijft de geur toch vaak onbedoeld achter. 
 
Stress is bij ons een groot punt waar wij veel aandacht aangeven in de salon. Wij hebben er daarom voor gekozen om de salon licht te laten zijn doormiddel van lampen en dag licht. Ook staat er altijd zachtjes een radio aan voor het huiselijk gevoel, uw dier is altijd alleen in de salon, het dier kan vrij naar buiten kijken, uw dier wordt afgeleid tijdens het trimmen bijv. door middel van snacks, vlees, gerust stellen etc.,  klanten kunnen en mogen bij de behandeling aanwezig zijn en blijven, de trimtafel bevat een anti slip mat, voor katten makken we gebruik van feliway en kattenkruid etc. Kort om wij proberen het stress niveau zo laag mogelijk te houden voor een fijne behandeling voor uw dier.