Honden trimmen
  
 
Op het moment dat u een afspraak bij ons heeft, is uw dier het enigste dier bij ons in de salon. Uw dier krijgt daarom alle aandacht die hij of zij uiteraard ook verdient!
Vooraf de behandeling bespreken wij samen wat de gewenste behandeling zal zijn en of dit haalbaar is. Ondertussen kan uw dier lekker vrij rond snuffelen in de salon. Wilt u bij de behandeling aanwezig blijven? Geen probleem. Wilt u de hond na de behandeling weer ophalen? Dan spreken wij bij het brengen een ophaal tijd af.  Gemiddeld duurt een behandeling 60 a 90 minuten.
 
Tijdens de behandeling staan alle honden vast op tafel doormiddel van een halsband en een heupband. Dit is wel zo veilig voor uw dier. Na de behandeling mag uw hond vrij rond lopen in de salon en indien de hond geen allergieën heeft zal de hond een lekkere snack krijgen na afloop van de trimbehandeling. Wij sluiten een hond dus niet op in een bench. Is het een grote hond of vraagt de behandeling veel tijd dan lassen we een kleine pauze in halve wege de behandeling zodat de hond even een paar minuten bij kan komen van het staan en de pootjes kan strekken of water kan drinken.
 
 
 

Hieronder vindt u een overzicht met alle mogelijke opties die wij aanbieden wat betreft het trimmen van honden:
 


 
Behandeling: 

- Effileren inkorten 
- Poedel knippen 
- Effileren uitdunnen 
- Plukken op onderwol 
- Plukken op stripvacht 
- Scheren in gewenste lengte 
- Ontwollen 
- Los haar verwijderen 
- Oorhaar verwijderen 
- Oren schoonmaken
 - Anaalklieren legen 
- Nagels knippen 
- Tandsteen verwijderen 
- Tandplak verwijderen
 - Ontklitten
 
 
 
U kunt bij ons terecht met alle soorten hondenrassen en alle formaat honden.
 

Let op: wij wassen geen honden.